Hoppa till sidans innehåll

Glad sommar!

26 JUN 2018 09:22
  • Skapad: 26 JUN 2018 09:22

Semestertider närmar sig med stormsteg och vi vill önska er alla en trevlig sommar!

Vi vill också göra er uppmärksamma på att vi under sommaren inte har möjlighet att godkänna några uppdateringar i FaR databasen, så invänta med de ändringar ni vill göra till slutet av augusti när vi är tillbaka igen.

Databasen har också uppdaterats något, det finns numera möjlighet för er att skriva in i vilken ort som er verksamhet/aktivitet finns. När ni får möjlighet kan ni gå in och se över era aktiviteter och uppdatera med informationen om vilken ort i kommunen ni har verksamheten. Samt se över att övriga uppgifter är uppdaterade och stämmer.

Vi återkommer efter semestern med inbjudan till en FaRs dag samt fördjupningsföreläsningar under hösten. Vi håller också på att ta fram en ny FaR utbildning, som vi kommer att erbjuda till hösten.

Ni har väl inte missat att FYSS ( www.fyss.se )nu till stor del finns på nätet, gå gärna in och kika. Det är FYSSen som förskrivarna har som stöd när dom ska skriva recepten till patienten. E-Fyss hittar ni också via denna sidan, ett digitalt kunskapsstöd baserat på boken FYSS 2017. Där kan man söka efter olika diagnoser och få fram rekommendationerna som står i Fyss.

/ Linda och Challe

Skribent: Linda Jenvén
Epost: This is a mailto link

 

Postadress:
Skånes Idrottsförbund
Box 10063
200 43 Malmö

Besöksadress:
Hyllie Stationstorg 2
215 32 Malmö

Kontakt:
Tel: 0104765700
Fax: +46406005901
E-post: This is a mailto link