Distriktsstämman 2024 genomförd

Ikväll, den 11 april 2024, samlades ombud och representanter för att genomföra det högsta beslutande organet – distriktsstämman. Denna viktiga händelse äger rum vartannat år och ger möjlighet för ombuden att påverka och delta i beslutsprocessen.

Sidan uppdaterades: 29 april 2024

Cirka 75 personer var på plats i Malmö, Hyllie, när stämman öppnades. Till mötesordförande valdes Robert Casselbrandt från Riksidrottsstyrelsen och Förbundsstyrelsen, som sedan med van hand ledde mötet.

En övergripande beskrivning av förbundets verksamhet och ekonomi från de gångna två åren redovisades samt en ny verksamhetsplan antogs.

När det gäller personvalen så omvaldes Jane Andersson till ordförande för ytterligare två år. Dessutom valdes Annette Madsen från Skånes Fotbollförbund som ny ledamot i RF-SISU Skånes styrelse. Omvalda som ledamöter blev Eric Mace, Denise Dako, Per-Axel Sjöholm.

Det känns bra att idrotten i Skåne står sig stark. Nu ser vi fram emot fortsatt dialog och samverkan med föreningslivet för att fortsätta utveckla idrotten tillsammans, säger Jane Andersson.

Daniel Kåreda valdes till ny ordförande i valberedningen. Lotta Kellander och Bengt Hammarstedt blev omvalda som ledamöter.

Mötets avslutades med att tacka av personer för gjort ovärderliga insatser för den skånska idrottsrörelsen. Stort tack Kristiina Pekkola 6 år i styrelsen och Erwin Apitzsch 13 år i valberedningen.

Sidan publicerades: 11 april 2024